Vers van de boer, bestel streekproducten uit de Ardennen online! Afhaalpunten in Charleville-Mezieres en Sedan, iedere donderdag.

Drive fermier is een landelijke organisatie in Frankrijk, die de streekproducten van producenten samenbrengt op de site van Drive fermier.

Inmiddels is Drive fermier des Ardennes reeds jaren actief. Er zijn bijna 30 producenten lid, ieder heeft een eigen website met specifieke natuurproducten en samen hebben ze zich gegroepeerd op de site van Drive fermier des Ardennes http://www.drive-fermier.fr/charleville/

Deze innovatieve aanpak zorgt ervoor dat boeren van lokale en seizoensgebonden producten gemakkelijk bereikbaar zijn via de online winkel op Drive fermier.

Hoe werkt het?

Je maakt eenmalig een account aan via de site http://www.drive-fermier.fr/charleville/
Uit ‘nos produits’ klik je op de productgroep, bijvoorbeeld wild, en maakt een keuze en voegt het product toe aan je ‘pannier’ ofwel winkelwagen.

Ieder weekend wordt op de site van Drive fermier de beschikbaarheid van alle producten bijgewerkt.
Tot dinsdag middernacht kun je de bestelling doen, online betalen.
Op woensdag worden de bestellingen klaargezet.
Op donderdag in diezelfde week kun je tussen 15.30-19.00 op het afhaalpunt 1, avenue du Petit Bois in Charleville-Mezieres je producten afhalen en tussen 16.00-19.00 uur in la Chambre de Commerces et d’Industrie op 19 boulevard Fabert in Sedan.

Vergeet niet om een uitprint van je bestelling te brengen

Geniet vervolgens van de kwaliteit van landbouwproducten die worden aangeboden.