Over deze website

Wie zitten er achter www.meuse-ardennes.com?

Deze website wordt onderhouden door Jitske en Mark Nipius van Paladijn Internet en Communicatie. Wij hadden zelf 5 jaar een chambres d’hôtes in deze regio. Wegens een terugverlangen naar vrienden en familie in Nederland is onze chambres d’hôtes gesloten, maar we dragen deze streek en de accommodaties in deze streek nog steeds een zeer warm hart toe!

Met deze website willen we een bijdrage te leveren aan de bekendheid van de Meuse-Ardennes-Argonne regio en de accommodaties / bedrijven die zich hier bevinden.


Update d.d. 7 juli 2013:

Vanaf medio 2013 is Tjallie de Boer als praktische uitvoerder aan deze site toegevoegd om deze levendig en up to date te houden. Dat gaat makkelijker als je in de streek zelf woont en leeft.
Zij woont sinds 2013 met haar partner in Chatel Chéhéry waar destijds de oprichters van deze site, Mark en Jitske Nipius, ook waren neergedaald.
Ideeën of input of mooie foto’s of verhalen en anekdotes uit de streek zijn van harte welkom.

 

Ik heb iets geschreven over de regio, kan dat geplaatst worden?

Wanneer je een bijdrage hebt voor deze website (geen reclame), ben je van harte welkom om deze aan de makers van deze website te sturen*. In ruil voor de bijdrage plaatsen we onderaan het artikel:  Tekst en foto’s: [JE NAAM] van [WEBADRES VAN JE BEDRIJF].
Zo heb je meteen een gratis link naar jouw website.

 

Mee helpen aan mee bekendheid voor deze site?

Door te klikken op de link naar FrankrijkToplist kun je een stem geven en deze site een cijfer geven

 

Contact & Tips

Heb je een een tip voor deze website of wil je contact met de beheerder van deze site? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

 

 

 

* De kleine lettertjes:

  • Wij behouden ons het recht voor om te bepalen in welke rubriek een artikel pagina past
  • Wij behouden ons het recht voor om een artikel niet te plaatsen
  • Alle informatie over de accommodaties wordt verstrekt de eigenaren van de accommodaties. De eigenaren van de website www.meuse-ardennes.com kunnen geen specifieke inlichtingen verschaffen over de aangeboden accommodaties zoals: verkoopprijzen, staat van onderhoud, lokale lasten, erfdienstbaarheden, inrichting en overige voorzieningen. Ook zijn de eigenaren van www.meuse-ardennes.com niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeboden accommodaties.